Så här blir du stödmedlem

För att bli stödmedlem till Tunnbrödsakademin skänker du en gåva på 100 kr till akademin. Gåvan bidrar till att möjliggöra Tunnbrödsakademins arbete med att bevara, lyfta fram och utveckla den svenska tunnbrödskulturen.

Stödmedlemskapet är giltigt i ca 1 år, i dagsläget fram till 31 dec 2019. Stödmedlemmar får akademins nyhetsbrev och möjlighet att vara aktiv i det tunnbrödsnätverk som akademin gradvis bygger upp.

Vill du bli stödmedlem? Fyll i formuläret här till höger.

SWISHA
Swisha sedan 100 kr till nummer: 123 413 5638
Skriv i swishmeddelandefältet: TA Stödmedlem + ditt namn

Om du inte själv har swish kan du be någon släkting eller vän att swisha i ditt ställe. Det viktiga är att du skriver ditt namn i meddelandefältet.Vi hälsar dig varmt välkommen som stödmedlem!Tunnbrödsakademin

Ansökningsformulär

För att kunna administrera Tunnbrödsakademins stödmedlemsregister behöver akademin lagra stödmedlemmarnas personuppgifter (namn, adress, mobilnummer och mailadress). Personuppgifterna kommer att sparas digitalt och endast akademins styrelse har tillgång till dem. Personuppgifterna sparas under den tid som du är stödmedlem samt ytterligare max ett år. Därefter kommer uppgifterna att raderas. Vi behöver personuppgifterna för att kunna skicka ut stödmedlemserbjudanden och nyhetsbrev samt för att kunna kontakta stödmedlemmar inför eventuella aktiviteter, påminnelser, etc.

Du har rätt att återta ditt samtycke och begära att uppgifterna raderas, men kommer då att få avsäga dig ditt stödmedlemskap under eventuellt kvarvarande period eftersom stödmedlemskapet bygger på att stödmedlemmen är kontaktbar. Du har även rätt till att få tillgång till dina lagrade personuppgifter, få dem rättade samt begränsa eller invända mot hur uppgifterna behandlas.

För frågor, kontakta Tunnbrödsakademins sekreterare via e-post: info@tunnbrodsakademin.se.